Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter

Nyheter

Vår største leveranse hittil

  Kjære medlemmer og donorer! Vi er nylig tilbake fra Ukraina etter en ny vellykket leveranse. Takket være deres kunne vi overlevere:

  For et fritt Ukraina

   Vi er en frivillig organisasjon som har som mål å samle inn penger og utstyr til støtte for de ukrainske styrkene og sivilforsvaret. Vi er dedikerte til å støtte det ukrainske forsvaret i deres kamp for å opprettholde demokratiet og sikre frihet og menneskerettigheter for alle ukrainere. En av de viktigste oppgavene våre er å samle inn midler fra ulike kilder som privatpersoner, organisasjoner og bedrifter. Vi har også en… Les mer »For et fritt Ukraina

   Vil du være med på laget, og bli medlem i Fritt Ukraina?

    Vi tilbyr for øyeblikket to ulike medlemskap: Medlemskap (100,-)Et medlemskap i Fritt Ukraina gir deg tilgang til nyhetsbrevet vårt hvor du vil motta informasjon om arbeidet. Medlemskap + Ukraina-venn (1 000,-)Dette medlemskapet gir deg tilgang til nyhetsbrevet vårt hvor du vil motta informasjon om arbeidet. For begge medlemskap gjelder samme prinsipp: Hundre prosent av alt som samles inn går direkte til de ukrainske styrkene og sivilforsvaret. Ved å kjøpe ett… Les mer »Vil du være med på laget, og bli medlem i Fritt Ukraina?