Hopp til innholdet
Hjem » Vil du være med på laget?

Vil du være med på laget?

Vil du bli medlem i Fritt Ukraina? Vi tilbyr for øyeblikket to ulike medlemskap:

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye av pengene går til å hjelpe ukrainerne?
Hundre prosent av donasjonene vi får inn går direkte til å hjelpe Ukraina. Ingen i Fritt Ukraina får kompensasjon, lønn eller andre godtgjørelser. Vi har ingen utgifter til administrasjon.

Får man skattefradrag for gaver til Fritt Ukraina?
Ja! Skatteetaten har godkjent at donasjoner til Fritt Ukraina i 2023 gir skattefradrag. Dette omfatter også donasjoner fra næringsdrivende og selskaper. Merk at man ikke får fradrag for medlemskontingenter, og at donasjoner gitt i 2022 dessverre ikke er omfattet av vedtaket.

Dine gaver vil automatisk innberettes til Skatteetaten, så lenge du oppgir personnummer eller organisasjonsnummer når du donerer gjennom nettsiden vår. Har du donert på annen måte, og ønsker at vi innberetter dette til Skatteetaten? Send oss personnummer / organisasjonsnummer på .

Du kan lese mer om fradragsordningen her.

Blir jeg medlem når jeg donerer?
Donasjoner blir ikke automatisk registrert som medlemskap. Send oss en mail på  om du har donert, og ønsker å være medlem i tillegg.

Jeg vil gi bort et medlemskap i gave. Hvordan gjør jeg det?
Velg enten vanlig medlemskap eller Ukraina-venn. Fyll deretter inn navn, e-post og nummer til vedkommende du ønsker å gi bort medlemskap i gave til.

Hvor finner jeg organisasjonens vedtekter?
Vedtektene finner du her.

Hvordan får jeg tilgang til nyhetsbrevet?
Fra og med 2. januar 2023 er det obligatorisk å registrere e-postadresse. Nye medlemmer får dermed automatisk tilgang på nyhetsbrevet. Alle som meldte seg inn eller donerte før 2. januar 2023 måtte oppgi e-post manuelt. En del har glemt dette. Hvis du ikke oppga e-mailadressen din ved betaling, send oss en mail, så får du tilgang på nyheter og informasjon.

Jeg har et annet spørsmål. Hvor kan jeg få svar på det?
Send oss gjerne en e-post: .

Les standardvilkårene for Vipps-betaling av medlemsskap her