Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter

Nyheter

Ny, stor levering på plass ved fronten 

Da Erlend (34) og Elias Drotninghaug (27) fikk vite at en ukrainsk enhet de tidligere har støttet var blitt rammet av et missilangrep, tok de grep: De samlet inn nye penger og leverte utstyret selv i Dnipro, nær fronten.  Nå er en ny, stor leveranse fra Fritt Ukraina på plass i Ukaina, helt ved frontlinjen.

Bombet kreftsykehus for barn i Kyiv i massivt angrep

Grusomme bilder fra Ukraina i dag: I bomberegnet over Kyiv og flere andre byer ble landets største barnesykehus truffet. Skadene er svært omfattende, og mange kan være drept. Styreleder i Fritt Ukraina håper mange bidrar til frihetskampen.

Fabian Roman Moltzau. Foto: Lars Bugge Aarset

Fabian (23): Fra GSV til Ukraina

Da Russland invaderte Ukraina hadde 23 år gamle Fabian Roman Moltzau nettopp gjennomført tjenesten som grensejeger i Finnmark. Han var yngste deltaker på en av Fritt Ukraina sine transporter i juni.

Gir fem millioner til Ukraina

Solidariteten med ukrainerne er solid i Norge: Nå har en familie gitt hele fem millioner kroner til kampen mot den russiske okkupasjonen.

Har donert 12,5 millioner kroner!

Rederiet Torvald Klaveness har donert 2,5 millioner kroner til Ukraina. Fra før har de gitt 10 millioner. – Klaveness står opp for demokratiet på et kritisk tidspunkt. Vi er dypt takknemlige.