Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter » Gravemaskiner og minigravere søkes!

Gravemaskiner og minigravere søkes!

Fritt Ukraina søker gravemaskiner. Foto: Paul H/Pexels

I Ukraina er det nå behov for gravemaskiner og minigravere på fronten. Minigravere brukes for både skyttergraver og stillinger. Større gravemaskiner, traktorgravere og hjulgående gravemaskiner er også av interesse.

Ukraina trenger gravemaskiner. Foto: Pexels/Rorer Brown
Ukraina trenger gravemaskiner. Foto: Pexels/Roger Brown

Frontlinjene i Ukraina beveger seg og det er konstant behov for å flytte stillinger. Skyttergraver gir dekning og redder ukrainske soldaters liv.

Fritt Ukraina er derfor nå på utkikk etter ulike typer gravemaskinersom kan doneres eller kjøpes. Det er også behov for donasjoner for innkjøp av gravemaskiner.

Mest vanlige traktorgravere er JCB 3CX (8 tonn på traktor). Mest vanlige minigravere er Yanmar VIO33 eller VIO50 eller VIO80 (henholdsvis 3,3 tonn, 5 tonn, 8 tonn) Mest vanlige beltegående gravemaskiner i full størrelse er Caterpillar 325 eller lignende Volvo (25 tonn gravemaskin).

Kjenner du noen som har en egnet gravemaskin stående?

Det kan være både entreprenører, utleieselskap eller andre med utstyr stående som ikke blir brukt. Med litt service kan en maskin få videre liv og være til god nytte i Ukraina.

Nøl ikke med å ta kontakt

Alle ulike varianter er derfor av interesse.
All økonomisk støtte og alle donasjoner monner.

Dersom du har en aktuell maskin ønsker vi informasjon om fabrikat/merke, modell, verktøy tilbehør, år/alder, timeantall, service fulgt, tidsperiode eller timer siden sist aktiv bruk, nødvendig reparasjoner/service og lokasjon for befaring.

Foto: Pexels/Jeremy Waterhouse