Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter » Kamuflasjenett fra Norge redder liv

Kamuflasjenett fra Norge redder liv

Fritt Ukraina har levert en rekke kamuflasjenett til ukrainske militæravdelinger. Disse er nå på plass og redder liv ved fronten. Kan du bidra til å skaffe flere?

Jo nærmere fronten soldatene opererer, dess mer årvåken blir fienden, og desto viktigere blir kamuflasje for å beskytte både soldater, stillinger og utstyr. Selv langt fra fronten er kamuflasje viktig for å skjule avdelingene for russernes droner.

– Takket være våre samarbeidspartnere hos Fritt Ukraina har vi fått inn kamuflasjenett av høy kvalitet – slitesterke, laget av spesielle materialer og motstandsdyktige mot værforhold. Kamuflasjenett er et svært viktig beskyttelsestiltak som trengs av hver enhet langs alle retninger av forsvarslinjen.

Dette skriver en av de ukrainske avdelingene på Facebook.

Kan du skaffe kamuflasjenett?

Behovet for kamuflasjenett er stort. Har du tilgang til kamuflasjenett som kan doneres til Ukraina, så ikke nøl med å ta kontakt! Fritt Ukraina sørge for rask transport og levering. Det er mest behov for store nett som kan kamuflerr kjøretøy.

Du kan også donere penger for innkjøp av kamuflasjenett. Alle bidrag monner.

Kamuflasjenettene på bildene var del av Fritt Ukrainas transport nummer 31 tidligere i sommer. Disse var innkjøpt for donerte midler. Nettene er levert til avdelinger både i Kharkiv og Zaporizhzhia og er allerede i bruk for å beskytte soldater og utstyr.